Get Knit Right

Idén télen nagy örömünkre egy szívünknek igazán kedves droppal várhatjuk az ünnepeket, melyet a DAIGE vásárlók nagy örömére egy új CYCLONE pulóverrel, a GENOÁVAL harangoztunk be.

A ‘Get knit right’ kötött drop a márka új korszakát jelző első felvonás, melyben best seller kötött darabok és új fazonok alkotnak tökéletes, meleg, és pihe-puha csokrot. A mini kollekcióban megtalálható a hagyományos kereknyakú, a garbós, a cipzáros nyakú pulóver és a vagányabb tube top vagy hosszított mellény egyaránt. A darabok egytől egyig 100% európai pamutfonalból, Magyarországon készültek, a minták pedig mind saját tervezés eredményei.

Ahogyan az már a márkától megszokható, a hideg és komor évszak ellenére sem spóroltunk a színekkel: a pulóverek a meleg barna és bézs árnyalatok mellett kék, zöld, paprika, lila színt kaptak. A pulcsikat pedig lélek és testmelengető italokról és finomságokról neveztünk el, mert nem is kérdés, hogy mindannyian megérdemeljük a kényeztetést.

Pihe-puha, biopamut kötött sálaink a legbarátságtalanabb időben is melegen tartanak majd. Anyagukba egy csipet lycrát is kevertünk, a tökéletes kényelemért és formáért. 4 féle különleges árnyalatban elérhetőek, válassz hozzájuk színben passzoló beanie-t!

TEKINTSD MEG A TELJES KOLLEKCIÓT!